Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me

Tuesday, 3 May 2011

Teringat Si Dia Yang Jauh Di Mata

Assalamualaikum w.b.t

Semalam akibat sindrom tak boleh tido yang melanda tiera tetibe
jer teringat kat seseorang yang jauh di mata tapiiiii.... "lu pikir la sendri"

Pukul 4 pagi pun tak tido-tido lagi...
****I DON'T KNOW WHY*****
mengantuk tu memang la mengantuk tapi si mata ni
susah sngat nak lelap...asyik pejam celik...pejam celik
menghitung pagi buta....hehehe

Berbalik kepada entry tadi....


Siapakah gerangan yang diigati tadi??????
= Encik AH (bukan nama sebenar)

Adakah dia teramat istimewa????
= Of course,tersangat-sangat la istimewa (sila sumbakkan cekodok dalam mulut anda dengan kadar segera...

Kenapa dia istimewa???
= Sebab dia pernah jadi kawan baik tiera suatu masa dahulu

***************************************

pernah???? kawan baik suatu masa dahulu???????
so sekarang tak berapa nak baik la????
= yup.....

kenapa????
= Sebab terjadi 1 salah faham antara kami (perbalahan mulut).... ):

Hanya kesalahan kecil hubungan kami menjadi dingin...
Walaupun sama-sama dah minta maaf tapi sejak peristiwa tu
hubungan kami tetap dingin dan semakin dingin (disebabkan cuaca panas yang melampau)

Sekarang 1 msg pun takde dari dia tak macam dulu-dulu (sebab tiera tukar no)
Tapi tiera 1 msg pun tak send kat dia (malu)

Hehe,untuk pengetahuan korang....
Tiera ada jugak usha2 dia kat dlm fb..tgok FB dia (opsss,nak smbak cekodok kejap)...
Tengok dia happy jer...tiera pun turut tersenyum...

Hmmm,sampai bila hubungan kami nak dingin macam ni???
korang doakan eh hubungan kami kembali seperti dulu-dulu (kawan rapat)..amin~

p/s: Sila sediakan tisu sebanyak mungkin kalau anda jenis sensitif...Ibu-ibu mengandung dilarang membaca kerana dikhuatiri boleh menjejaskan kesihatan bayi dalam kandungan...

****sekian****

terima kasih kerana sudi bace

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete