Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me

Tuesday, 3 May 2011

Dah Kahwin !!!! (^_^)

Aishiteru...Aishiteru

yoooowww...~ Tie Ra pon ade rantai kat leher jugak..~
tapi rantai kakak yang kasi laa masa besday tahun lepas kot...
lau tak silap la bukan makmertua yang bagii~...
sapelaaa yoo mak mertua den 2 aaa~...


Haaa...sila jangan buang masa dengan lawak cipan saya ini yer...
Berbalik kepada entry tadi....wassssupppp...wasssup...

**** SAPE YANG KAHWIN TU ?????? *****
Cik Tie Ra???? ohhhhh tidakkkkk....bukan saya....i'm still single okeh..
Buat masa ni tak de masa nak bercinta ( ayat pasrah )....bukan PASRAH yang ERRA FAZIRA & AWIE berlakon tu okeh....no...no..no

Eh2...masih dalam persoalan ni... Sape Yang Kahwin?????

neno...neno...
Cik Tie Ra...ader pesanan ringkas dah sampai....sila sign disini yer





++++++++ Haa..dah sampai pun kad kahwin ni ++++++

Jalan ke rumah pengantin...





asal jalan ke rumah pengantin ni pelik sangat??????

Haha..Jangan terkejut kalau Tie Ra kata yang
sebenarnya story ni xde kena mengena dengan ENTRY di atas yer...
Xde sape-sape yang kahwin pun.....
gambar kad di atas pun bukan kad kahwin..tapi KAD JEMPUT DINNER UTK FORM 6...
Tapi Tie Ra tak pergi pun dekat DINNER tu sebab terpaksa pergi
JOHOR... hoho...so sad..dahla bayar mahal-mahal.... :(...Pasrah jelar kan...

P/S: Entry ni tak de kena-mengena antara hidup mahupun yang mati...Hanya luahan hati penulis blog sahaja

4 comments:

  1. gapo gak tirah....hahha....buat lawak sokmo...

    ReplyDelete
  2. hahaha...xdop gapo cik amalyna..cuma luahan hati yg terpendam dulu sbb xleh g DINNER..huahua

    ReplyDelete
  3. nice blog..

    p/s : tak cukup fb, blog plak dye ader...hehe

    ReplyDelete
  4. haha..thank zonfoe..eleh..
    kato kore..dia pun sama

    ReplyDelete