Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me

Thursday, 5 May 2011

PEREMPUAN CANTIK VS PEREMPUAN TAK CANTIK

Kalau perempuan cantik pendiam

lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam

Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...


Kalau perempuan cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...

Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!


Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...


Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...

Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Dunia-dunia

3 comments:

  1. hahah,klakar..xbaek ouh judge org mcm tu.kan2?haishhh

    ReplyDelete
  2. thank sudi baca dekat blog yang x severape ni...
    bnyak yg perlu diperbaiki..a'ah kan... :)...xbaik..kesian.. :)

    ReplyDelete