Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me

Tuesday, 3 May 2011

CIK AMALYNA & CIK LILY

Assalamualaikum,,,

haaa...malam ni tiera nak story mory about cik amalyna fauzi
dan wan norliyana.....
kalau citer pasal diaorg memg tak kering gusi...
tapi tercabut gigi jer...hehehe




Haa...gmbar ni masa kitaorg kat KEM CAKNA masa form 6 dekat SEKOLAH MENENGAH TEKNIK TANAH MERAH

Masa ni kitaorg tengah bersiap-siap nak pergi ceramah untuk pelajar-pelajar form 6 bagi menduduki STPM 2010...
Hehe...syok giler-giler kentang la kem ni.....

**********************************************************

Haa...sila jangan buang masa...
Berbalik pada entry tadi...
Yang pakai baju purple tu la cik amalyna yang sweet muit tu....
Story pasal dia ni....tiera mula kenal dia masa masuk form 6 dekat SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN AHMAD MAHER

..... kitaorg mula rapat masa akhir tahun 2009 masa sama-sama dalam class 6 BAWAH ZAHRAWI iaitu class GEOGRAFI & SENI...walaupun kitaorg amek seni..tapi haprak jer seni kitaorg yang tak berapa nak seni tu....haha...si manis amalyna ni baik orangnya....ramai peminat gak ni kat sekolah
& sampai sekarang kitaorang masih berkawan...semoga persahabatan kitaorg kekal yer...

Story mory about WAN NORLIYANA atau lebih dikenali dengan nama lily pula...
Dia ni jenis rock star sikit...tapi ok jer..baik macam si amalyna tu jugak....
Hehe...tiera kenal dia masa 6 ATAS sebab dia masuk form 6 masa kitaorang (me&amalyna) dan masuk tingkatan 6 ATAS...Dia lebih matang sikit dari kitaorang sebab dia lahir tahun 1990...nak tgok gambar dia..tuuuuuuu.....
Aik..x nampak eh??? alah...kan satu jer gambar kat entry ni...
Yang baju koko dengan tudung hitam tu la dia.... cantik kan???

2 comments:

  1. hahahahhahhahhah......nop story mory lgi psal tirah....jaga ar tirah...haha

    ReplyDelete
  2. hehehe...x takut pun...werkkkk

    ReplyDelete