Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me

Monday, 18 June 2012

2 paper more

Assalamualaikum,


Masuk exam week semester 2 ni Cik Chinta tengok ramai yang agak stress study .. macam-macam karenah mereka ni.. ada yang lepaskan tension dekat fb, twitter, blog dan macam2 lagi termasuk dengan cik chinta yang agak stress juga dengan paper TITAS.. xdela susah sgt .. tapi yelarkan .. study last2 minute .. buka buku semua xkena .. tapi Alhamdulillah .. apa yang dibaca keluar hari tu .. diharap semua yg ambil paper TITAS mendapat keputusan yang cemerlang dan paper2 lain pun sama.InsyaAllah,Amin. Cik Chinta masih ada 2 paper lagi untuk exam ni 


Hari   : JUMAAT
Tarikh : 22 Jun 2012
Masa   : 3 P.M
Subjek : SSW113 HUMAN BEHAVIOR AND SOCIAL ENVIRONMENT




and


Hari   : Rabu
Tarikh : 27 Jun 2012
Masa   : 9 A.M
Subjek : SOCIAL WORK PHILOSOPHY, VALUES AND ETHICS


Paper hari Rabu nie memang paper agak killer la sebabnya masuk kelas kompem tak sampai setengah jam kita orang dah rasa mengantuk.. ada yang sampai tertidur .. x faham sgt2 .. tapi papepun Cik Chinta harap sangat2 dapat menjawab paper nie dan juga paper SSW113 dengan tenang,InsyaAllah,Amin..




> Semoga kawan2 PP Sains Kemasyarakatan ( Kerja Sosial ), Major Ansos, Major 3P, Major Ekonomi Sidang Akademik 2011/2012 Semester 2 mendapat keputusan PGNK 3.00 ke atas dan insyaAllah dekan, Amin < 


Setiap Usaha Yang Gigih dan Doa IbuBapa Pasti Kita Akan Berjaya,InsyaAllah

No comments:

Post a Comment